Woningontruiming na overlijden voor Nabestaanden

 

Na het overlijden van een familielid, vriend of ander Dierbare zijn er vaak heel veel Dingen voor de Nabestaande die heel onverwachts geregeld moeten worden zoals voor de familie en nabestaanden; de rouwkaarten, of het Rouwcentrum, en de uitvaart. Eigenlijk is dat naast het het grote verdriet al meer als genoeg, maar als er dan ook nog een woning is, dan bent u, als nabestaande, nog meer belast. Woningontruiming Utrecht kan u deze zorg voor de ontruiming van de woning, of Bedrijf  eventueel helemaal uit handen nemen.

Zorgkamer of aanleunwoning

Bij een zorgkamer of woning in een verzorgingstehuis word in het algemeen de Nabestaande u Één of Twee weken gegeven om de woning of zorgkamer helemaal leeg op te leveren. Dit termijn is vaak heel kort na de begrafenis of crematie . Wij van woningontruiming Utrecht kunnen voor u dit korte termijn altijd meteen realiseren en u deze zorgen volledig uit handen nemen.

koopwoning of  Huurwoning

Bij een koopwoning of huurwoning heeft u als nabestaande vaak meer tijd om de woning leeg op te leveren bij een huurwoning is dit afhankelijk wanneer u de huur opzegt en bij een koop heeft u veel meer tijd tot de verkoop overeenkomst definitief pas is  , maar in de meeste gevallen om de kosten te besparen, wilt u hier vaak niet al te lang mee wachten. Wij van woningontruiming Utrecht kunnen u hier mee helpen!!

kennismaking en Offerte opmaak

Als eerst bespreken Wij telefonisch Met u wat u wensen en mogelijkheden zijn in het algemeen is er bij woningontruiming Utrecht alles mogelijk dan maken wij eventueel samen met u een geschikte datum om een afspraak te maken om de woning te komen bezichtigen. dit is omdat in de verhuizing’s of woningontruiming’s tak het altijd om precisie en veiligheid gaat, en is het belangrijk om de woning te komen bezichtigen. zo dat er duidelijk met u samen u wensen besproken  kunnen worden om welke werkzaamheden er gedaan moeten worden in de woning hoe wij voor u de woning schoon en netjes kunnen opleveren. ook is dit afhankelijk van het soort woning; gaat het om een Eigen woning die verkocht moet worden, dan is het soms wel eens verstandig om de vloerbedekking of laminaat te laten liggen en de lampen te laten hangen. gaat het om een huurwoning, dan word er door de verhuurder verwacht van u dat de woning helemaal  leeg en schoon opgeleverd. word zoals:

  • Vloerbedekking verwijderen;
  • Tuin onderhouden of leeg ruimen
  • Gaten in de muren op vullen;
  • Garage, schuur of berging leeg ruimen
  • Tapijt van de trappen en wanden verwijderen;
  • sanitair schoon achterlaten

Na dat wij samen met u de woning bekeken hebben tijdens onze afspraak met u krijgt u van ons meteen een indicatie van de kosten en kunnen wij met u in overleg gaan voor een gepaste planningsdatum . Er zal duidelijk besproken worden over welke spullen u zelf uit de woning meeneemt en wat wij van woningontruiming Utrecht moeten ontruimen. plus minus 4 tot 6 uur na de afspraak ontvangt u per e-mail een passende offerte op maat, eventueel kan deze ook ter plaatse indien u dit wenst .

Als u akkoord bent met de offerte maken wij samen met u een datum om de woning te ontruimen definitief. Mochten wij tijdens het leeghalen van de woning nog iets van waarde tegenkomen dat u vergeten bent, dan gaan we daar met zorg mee om en retourneren we dit graag aan u (denk hierbij bijvoorbeeld aan paspoorten of bijzondere foto’s).geld, sieraden enz enz

 keuekn na 1 keueken 1 voor  kamer 1 kamer 1 na
     Woningontruiming Voor           woningontruiming na

Hergebruik en milieubewust afvoeren

Soms heeft u nog bijzondere of waardevolle spullen die achter blijven in de woning, deze kunnen wij in sommige gevallen nog van u overnemen en de kosten in mindering brengen op de totale offerte die voor u was opgemaakt dit is tot een maximum van 450 euro.

Ons doel is zo veel mogelijk spullen die in de woning achterblijven te hergebruiken en een tweede kans te geven, daarvoor hebben wij hele goede contacten met diverse goede doelenpartners en weggeef winkels, zodat er zo weinig mogelijk spulletjes en materialen de container in beland worden.

Woningontruiming Utrecht probeert bij elke woningontruiming of bedrijfsontruiming zo veel mogelijke aan het milieu te denken en te belasten door altijd weggeefwinkels in de buurt te vinden en zo weinig mogelijk kilometers te maken. Daarnaast worden alle soorten metalen, hout, plastic kunststoffen,en textiel zoals  kleding gescheiden van elkaar.

Woning Oplevering

Door een grote kennis aan contacten met divers verhuurders zo als makelaars, woningcorporaties in Utrecht en omgeving kunnen wij voor u ervoor zorgen dat de woning na ontruiming weer verkoop / verhuurbaar klaar is. In geval van een huurwoning kunnen we voor u de voor en eindoplevering aan de makelaars, of woningcorporaties verzorgen, u kunt hier bij denken aan huur opzeggen indien u ons hier voor Gemachtigt heeft of het door geven van meterstanden of het beeindigen hier van .

Bij een koopwoning kunnen wij voor u met de makelaar overleggen wat het meest voor de hand liggende en beste oplever resultaat voor de woning is. Ook als dit betekent dat er een muur ingezet of uitgebroken moet worden of wel opnieuw geschilderd moet worden, behoort dit tot Éen van onze mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte of bel ons direct

030-8080238