vloerverwijdering van alle type en soorten vloerdelen

Tapijt

Parket

Laminaat

Marmer

vloer verwijderen Laminaat Maschine

Tegels

Pvc

Vinyl

Lijm

Wij van Woningontruiming Utrecht gebruiken een soort geheten stripmachine voor het verwijderen van alle soorten vloerbedekking. parketvloeren De messen & beitels van de stripmachine worden zo goed aangepast op de juiste ondergrond,en vloeren zoals voor:

Met deze Tools en gereedschappen kunnen wij uw hele vloerdelen verwijderen, inclusief de meeste lijm resten. Het verwijderen van een vloer is een best een grote klus, maar met onze machines kunnen wij u de snelste en goedkoopste service aanbieden

 

Het verwijderen van een laminaat / parketvloer vloerbedekking of Vinyl lijkt vaak op het oog moeilijker dan het in werkelijkheid is. Is uw laminaat / parketvloer zwevend neer gelegd dan is hij vrijwel makkelijk te verwijderen. wat houd Zwevend gelegd in dit betekent dat de parketvloer vrijwel niet vast is gelijmd of vast gespijkerd is aan vloer. De vloer kan dan vrijwel van af de kant of hoeken makkelijk worden los getrokken en het verwijderen van het laminaat / parketvloer vloerbedekking  of Vinyl kan dan beginnen.

Is de vloer vast gelijmd of vast gespijkerd, dan is het verwijderen toch best een een Behoorlijke klus, dit is vooral als de vloer vast gelijmd is. blijkt dat de vloer toch gelijmd is dan moet de vloer helemaal losgebroken of gebeiteld worden met een speciale machine die wij hier voor gebruiken. hierdoor kan het zijn dat de bestaande vloer beschadigd word wat niet vanzelf sprekend is. maar  Dit is Soms onvermijdelijk. De bestaande vloer zal dan Mogelijk hersteld moeten worden na het opbreken en verwijderen van de gelijmde Laminaat / parketvloer. Blijkt dat de vloer gespijkerd, is dit kan soms nog wel eens voorkomen dan is het verwijderen van deze vloerdelen een zeer grote taak, maar zal de schade vaak mee vallen aan de vloer.

Trap voor ontruiming door woningontruiming utrecht

Trap Na ontruiming door woningontruiming utrecht

Beneden Trap voor ontruiming door woningontruiming utrecht

beneden trap na ontruiming door woningontruiming utrecht

Soms kan De verwijderde vloer weer netjes en schoon gemaakt worden zo dat u eventueel deze nog kan weg geven of wel verkopen aan een kennis of via bijvoorbeeld het internet. zoals op:  warenverkoop, .Speurder, tweedehands, marktplaats. Blijkt dat de parketvloer bij het opbreken of verwijderen Helemaal beschadigd te zijn dan kan hij als nog worden afgevoerd naar een recycling Bedrijf of naar de milieustraat maar u kunt hem naartuurlijk ook zelf gebruiken als brand hout in de kachel.  Als u het laminaat / Parketvloer Vinyl of Vloerbedekking Toch zelf in de kachel wilt verbranden pas dan wel heel goed op voor de Giftige stoffen die eventueel dan vrij kunnen komen Bij parket of laminaat vaak zijn voorzien van een plastic laag dit kan Giftige stoffen Vrij geven  bij het verbranden wij raden u dit natuurlijk ten sterkste af veiligheid en u gezondheid gaat natuurlijk boven alles.

vloerverwijdering van alle soorten vloerdelen Wij werken snel, en kunnen u de goedkoopste service aanbieden

woningontruiming Utrecht is ook het adres voor

Woninontruimingen / Inboedelontruiming
afvoeren van inboedel middels containers
verwijderen van behang
verwijderen van vloerbedekking
verwijderen van stoffering of Tegels
herstellen van Spijker & boorgaten
reiniging keuken/sanitair

ontsmetten van woning
glaswerk
opslaan van inboedel
Het bezemschoon opleveren
Tuinen Herstelen en opruimen
ontstopping toilet, riool, douche enz

woningontruiming Utrecht is u graag Van dienst wij

Hanteren een Zeer groot werkgebied. in Nederland,

Bel Gratis voor meer informatie

of vraag Geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan

Of Bel ons direct

030-8080238