• VASTGOED SYNDICERING NEDERLAND N.V.

  www.vsnnv.nlVastgoed Syndicering Nederland n.v.
  NaamloosVastgoed Syndicering Nederland n.v – Ervaringen en successen VSN
  VSN is een organisatie met een bewezen reputatie en track record in het initiëren en beheren van woningfondsen voor particuliere beleggers. VSN heeft veel ervaring in het acquireren, het (administratief, sociaal, commercieel en technisch) beheren en verkopen van woningportefeuilles. Alle aangekochte woningportefeuilles worden in een fonds gebracht. VSN voert altijd zelf het technisch, administratief, sociaal en commercieel beheer uit. Een aantal ervaringen en successen uitgelicht.


  WEGGEEF WINKEL UTRECHT

  weggeefwinkelEen weggeefwinkel is sociaal cement van een wijk en een winkel waar spullen gratis te verkrijgen zijn. Een wezenskenmerk van een weggeefwinkel is onvoorwaardelijkheid, dat iedereen er welkom is, zowel om spullen te halen als om spullen te brengen,in Utrecht dus zonder dat hier voorwaarden aan worden gesteld. Omdat hergebruik beter is voor het milieu, en weggeefwinkels doorgaans kampen met grote overschotten, is er ook bepaald geen aanleiding om de 1 wel en de ander niet toe te laten. Ook investeren vele weg geef winkelaars hun tijd liever in de Armoede in nederland dan in administratie.Het motto van de weggeefwinkels is ontleend aan Mahatma Gandhi:“Er is genoeg voor ieders behoefte, maar niet voor ieders

   


   

  PORTAAL UTRECHT

  Portaal UtrechtAls een van de grotere corporaties in ons land zorgen we voor de huisvesting van ruim 56.000 huishoudens in Amersfoort, Soest, Leiden, Arnhem, Rheden, Nijmegen, Utrecht, Nieuwegein, Bunnik en Maarssen. In wijken en buurten in deze gemeenten zorgen de ruim 550 medewerkers niet alleen voor goede en betaalbare woningen. We voelen ons medeverantwoordelijk voor de veiligheid en orde in de wijk, openbaar groen en sociale samenhang.


 • ROCHDALE WONINGSTICHTING

  Woningstichting Rochdale Nog niet eens zo heel lang geleden, rond 1900, leefden de meeste mensen in kleine, tochtige woningen. Complete gezinnen hadden niet meer dan een vochtige kelder of een donker achterkamertje. Een douche of toilet?
  Of zelfs maar frisse lucht? Niets van dat alles. Tramconducteur Hendrik Glimmerveen en koetsier Pieter Roeland konden het niet langer aanzien en besloten te zorgen voor goede huisvesting voor de arbeiders.
  In Engeland hadden in 1867 gelijksoortige pioniers de eerste coöperatieve woningbouwvereniging opgericht. Dit was in het plaatsje Rochdale. Glimmerveen en Roeland gebruikten de naam van dit plaatsje
  voor hun woningbouwvereniging. Rochdale werd op 12 mei 1903 opgericht met
  als missie goede en gezonde woningen te bouwen door “woningbouw door arbeiders zelf ter hand te nemen”.
  Het eerste woningbouwproject van Rochdale verrees aan de Van Beuningenstraat in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam.
  In 2005 is Rochdale gefuseerd met woningstichting Patrimonium. Die was in
  1911 opgericht door diamantslijper en voorzitter van de vakbond Jan Douwes.


  Wij komen Geheel vrijblijvend bij u langs voor een Kennismakingsgesprek en Het opstellen van een schriftelijke offerte waar alles tot in de puntjes wordt genoteerd. Tevens hechten wij heel veel waarde aan het hergebruiken van u overgebleven spulletjes. Hiervoor hebben wij een Groot netwerk in geheel Europa aan goede doelen tot onze beschikking. Ook kunnen wij dergelijke spullen van u opkopen. U heeft bij ons altijd één aanspreek persoon voor alle diensten en werkzaamheden en u weet Altijd waar u aan toe bent. We bieden u een 100% oplevergarantie aan..


 • ZORGPALET BAARN- SOEST

  Lyvore Zorg van Waarde  We worden ouder. Iedere dag opnieuw. Ouder worden geeft ons de gelegenheid het leven te ontdekken, mensen te leren kennen en onszelf te ontwikkelen. Terwijl we dat doen, heeft het verstrijken van de jaren ook andere consequenties. Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met beperkingen. Onze mogelijkheden te werken, te bewegen en te communiceren worden op den duur kleiner. Voor sommige mensen zijn die beperkingen hinderlijk, voor anderen zijn ze bijna ondraaglijk. Voor de één is een beetje praktische ondersteuning voldoende om het leven waardevol en waardig te houden, een ander heeft daar dag en nacht hulp bij nodig.


 • LEGER DES HEILS

  22_legerdesheilsHelp ons helpen! Hulp verlenen en mensen vertellen van Gods liefde. Dat is het doel van het Leger des Heils. Iedereen heeft recht op een eerlijke kans. Het Leger des Heils wil mensen die kans geven. Daarom komen we op voor mensen die geen helper hebben. Als je onze hulp nodig hebt, zijn wij er voor je. Wie je ook bent.Ons geloof delen we met veel christenen over de hele wereld. Toch zijn we duidelijk herkenbaar als Leger des Heils. Aan onze naam en symbolen, maar vooral aan onze houding. Wij zijn een strijdbare en dynamische organisatie. Voor ons zijn daden belangrijker dan woorden. We strijden tegen alles wat het leven kapot maakt: armoede, onrecht, verslaving, eenzaamheid, uitsluiting en zinloosheid. En we strijden voor een leven zoals God het heeft bedoeld, door het goede nieuws van Jezus uit te dragen, in woord en daad. Hoe groot de nood ook is, wij geloven dat er altijd hoop is en iedereen ertoe doet.


 • HKS METAALHANDEL EN RECYCLING

  MetalhandelUw partner in het recyclen van oud ijzer en non-ferro metalen

  HKS Metals is gespecialiseerd in de recycling van ferro en non-ferro metalen en elektronica tot hoogwaardige grondstoffen, voor metaalproducenten wereldwijd. Daarnaast treedt HKS Metals op als intermediair tussen leverancier en afnemer. HKS Metals heeft door meer dan 100 jaar ervaring een hoog kennisniveau ontwikkeld binnen haar vakgebied en kan daardoor een totaaloplossing voor de verwerking van uw metaal afval bieden.

  HKS Metals organiseert de metaal recycling in de breedste zin van het woord. HKS Metals verzorgt de totale recuperatie van uw metaal afval en stemt deze volledig af op uw organisatie. Onze focus ligt daarbij op korte communicatielijnen en een transparante en maatschappelijk verantwoorde werkwijze organisatiebreed.


 • NIJSSEN RECYCLING – OUD PAPIER, PLASTIC,

  recyclingGecertificeerde en betrouwbare archief en papier vernietiging
  Archiefvernietiging bij Brantjes Data-Vernietiging
  Laat uw archief gecertificeerd en vertrouwd vernietigen door Brantjes Data-Vernietiging, de dochteronderneming van Recycling.nl.
  Maak kosteloos gebruik van onze inzamelingsmiddelen
  Uw archief wordt volgens de richtlijnen van CA+ vernietigd
  U ontvangt na archiefvernietiging uw Certificaat van Vernietiging
  Containers voor archiefvernietiging
  U kunt kosteloos gebruik maken van onze diverse beveiligde inzamelingsmiddelen. Voor iedere situatie bieden wij u de juiste containers, voor grote en kleine inzamelingen. Samen met u stemmen wij af welke containers het beste aansluiten bij uw situatie.


 • DE LICHTENBERG AMERSFOORT

  De Lichtenbergin een bosrijke en rustige omgeving in Amersfoort ligt verpleeghuis De Lichtenberg. Door de parkachtige ligging, met wandelpaden die ook begaanbaar zijn met rollator en rolstoel, hebben de bewoners veel bewegingsvrijheid. Op het terrein zelf is een dierenweide met schapen, konijnen, cavia’s en kippen en er is een volière met diverse vogels.
  Het prachtig ingerichte, ruime en lichte verpleeghuis biedt een prettige woon- en leefomgeving. Er worden allerlei activiteiten en uitstapjes georganiseerd waar u vrijblijvend aan deel kunt nemen.

 


 • ROSENBERG VAN LEUSDEN MAKELAARS

  Rvl makelaars taxateursRVL taxateurs leveren snel èn tegen een scherp tarief uw taxatierapport. De informatie m.b.t. de taxatie waarde is zeer helder en betrouwbaar. RVL taxateurs zijn uitstekend op de hoogte van de woningmarkt en alle factoren die een rol spelen bij het bepalen van de waarde. Niet voor niks zijn wij dè taxatie specialist van Utrecht en omgeving.
  Egon Rosenberg is Register Makelaar en Taxateur, beëdigd en gecertificeerd door de NVM en tevens aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert. Ons taxatierapport wordt gegarandeerd door alle Nederlandse financiële instellingen geaccepteerd.

 • GERED GEREEDSCHAP

  gereeschap geredgered Gereedschap biedt praktische ontwikkelingshulp door het inzamelen, opknappen en versturen van gereedschap naar ontwikkelingslanden. Met gerecycled handgereedschap, naaimachines en werkplaatsmachines helpt Gered Gereedschap technische scholen en startende ondernemers.
  Gereedschap dat voor deze doelgroepen niet of nauwelijks in goede kwaliteit en betaalbare prijs voor handen is. Met het gereedschap kunnen leerlingen en startende ondernemers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika een opleiding volgen en een zelfstandig bestaan opbouwen.